Daftar Ahli Shaklee.

Daftar Ahli Shaklee.

Daftar Ahli Shaklee Online Dengan Kami memudahkan urusan anda. Anda tidak perlu bersusah payah datang ke hq atau mana-mana cawangan shaklee, hanya perlu hubungi kami ditalian 019 9894589, dan kami akan uruskan Pendaftaran Ahli Shaklee anda. Daftar Jadi Ahli Shaklee mempunyai 2 cara iaitu Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma dengan pembelian barang bernilai 200uv atau anda bayar Harga Daftar Ahli Shaklee Rm 65 anda akan menerima kit Daftar Ahli Shaklee Malaysia terus ke depan pintu rumah anda.

Daftar Ahli Shaklee
Daftar Ahli Shaklee
  1. Kami mempunyai 21 tahun pengalaman mengamalkan Shaklee, untuk pengetahuan awak semua Shaklee di malaysia dah menapak 30 tahun tau.
  2. Kami mempunyai Doctor Pakar, Pakar Nutrisi yang menasihati cara menjaga pemakanan dengan betul dan sihat, Kami juga mempunyai Saintis Shaklee bersama kami.
  3. Kami merupakan group terbesar dan paling active di malaysia termasuk sabah dan serawak dan antara yang terbanyak menerima Pendaftaran Ahli Shaklee.
  4. Kekuatan group kami Online dan Offline.

Sebelum Anda Daftar Untuk Menjadi Ahli Shaklee, Ada Perkara penting yang perlu tahu.

SELEPAS SAYA DAFTAR AHLI SHAKLEE, saya terbuka hati nak buat bisnes Shaklee kena bayar apa-apa ke?

Tidak perlu bayaran tambahan. Selalunya bila kita amalkan shaklee orang sekeliling kita akan perasan perubahan diri kita yang semakin sihat, semakin kurus dan semakin cantik dan orang sekeliling kita ni la yang mula merisik apa yang kita amalkan, mereka la pelanggan pertama kita, anytime boleh start bisnes. Kami akan beri panduan dan bimbingan percuma 100% melalui online atau offline ikut keselesaan anda, Daftar Ahli Shaklee dengan kami.

Macam mana caranya saya nak jadi ahli Shaklee dengan group ni?

Anda hanya perlu hubungi kami di talian 019 9894589, kami akan bantu anda uruskan semuanya, Kit Ahli akan sampai ke depan pintu ruman anda. Mudah kan.

Saya register Shaklee dengan orang lain tapi nak Group ini guide bisnes dan cara makan boleh?

Cadangan saya pilihlah Shaklee Independent Distributor  yang betul-betul komit untuk membantu anda dari sudut produk knowledge dan strategi marketing yang betul. Team kami mempunyai pengalaman yang luas menggunakan tools marketing secara online dan offline. Inilah kelebihan jika anda daftar ahli shaklee dengan kami.

10 Kelebihan/ manfaat Mendaftar Ahli Shaklee Dengan Saya (Team Superstarfamily)

 

Daftar Ahli Shaklee
Daftar Ahli Shaklee
  1.  DAPAT PANDUAN & BIMBINGAN CARA MAKAN  TERUS DARI PAKAR NUTRISI

Anda boleh tanya soalan terus kepada pakar nutrisi yang diiktiraf selepas menjadi ahli shaklee dengan kami. untuk isu cara makan & kesihatan anda boleh terus tanya leader team kami (mempunyai sijil Nutritionist dari shaklee). Ianya sangat EXCLUSIVE tau sebab anda akan dapat FREE CONSULTATION dan MONITORING sehingga berjaya. Kami juga sangat aktif berguru dengan doktor-doktor pakar & setiap bulan kami ada kelas kesihatan.

Daftar Ahli Shaklee sijil
Daftar Ahli Shaklee sijil

(3) DAPAT CASH REBATE (DUIT) SEHINGGA 21% .

Jika selama ini anda tak pernah menjadi ahli shaklee, anda hanya membeli Shaklee sahaja tetapi tak dapat apa-apa cash rebate. Now! dengan pembelian produk untuk makan sendiri aje anda akan dapat UV (akan di convert menjadi cash rebate ke akaun anda), best kan..geli-geli beli untuk diri sendir makan pun boleh dapat rebate/duit

Daftar Ahli Shaklee Testimonial
Daftar Ahli Shaklee Testimonial

(4) PERCUMA STARTER KIT BARU

Anda akan diberikan starter kit yang mengandungi buku panduan produk, panduan perniagaan, keistimewaan shaklee,kajian pemakanan supplimen shaklee

Daftar ahli Shaklee
Daftar Ahli shaklee

(5) LAYAK SECARA AUTOMATIK UNTUK BUAT BISNES SHAKLEE

Selepas sahaja anda mendaftar ahli shaklee, anda terus layak untuk buat bisnes shaklee tanpa modal yang besar. Dalam bisnes shaklee bergantung kepada individu berapa nilai RM untuk beli stok (tiada nilai yang specifik)

(6) DAPAT VIP ACCESS KE CUSTOMER SERVIS SHAKLEE.

Apa juga soalan dan pertanya anda akan di layan dengan status VIP. So anda tak perlu ragu jika berlaku permasalahan. Inilah keistimewaan menjadi ahli shaklee dengan kami.

(7) BOLEH BELI SENDIRI SECARA ONLINE/ CALL HQ TANPA MELALUI AGENT.

Anda boleh membuat pembelian sendiri secara online. Direct terus ke HQ. Malah HQ Shaklee juga menyediakan system penghantaran direct dari hq Shaklee. Anda booking hari ni esok atau lusa barang dah sampai siap dengan bungkusan Shaklee .

(8) DI JAMIN STOK TERKINI.

Anda akan dapat stok yang baru dan fresh direct dari shaklee.

(9) DAPAT JEMPUTAN EXCLUSIVE DARI SHAKLEE UNTUK PEMERIKSAAN KESIHATAN.

Anda juga boleh dapat layan yang istimewa dan periksa tahap kesihatan diri direct terus dengan HQ Shaklee. Ujian kesihatan yang anda boleh buat melibatkan skin analysis & Body Age.