Produk Shaklee

Produk Shaklee

Produk Shaklee Supplement sudah wujud di dunia selama lebih 100 tahun. Pengasas Vitamin Shaklee yang dijadikan Produk Shaklee telah mengamalkan Produk Shaklee yang pertama selama 40 tahun sebelum dikomersilkan kepada orang ramai. Beliau mengamalkan Vitamin Shaklee untuk membaiki kesihatan diri beliau sendiri asalnya. Di bawah dikenalkan siapa beliau pengasas Vitamin Produk Shaklee. Bagaimana terhasilnya Produk Shaklee untuk perbagai masalah kesihatan zaman sekarang bermula dengan beliau. Bermula dengan membaiki masalah kesihatan beliau sejak kecil yang dibesarkan dikawasan yang udara penuh toxin, ibu beliau membawa beliau keluar dan tinggal dikawasan yang ditumbuhi alam semula jadi dan merawat beliau dengan campuran dari alam semulajadi ini, di sinilah titik permulaan Produk Shaklee dicipta, dari satu solusi Produk Shaklee sekarang mempunyai perbagai solusi seperti Produk Shaklee Untuk Kencing manis, Produk Solusi Untuk Kulit Jeragat, Produk Shaklee Untuk Gout, dan perbagai lagi telah dapat dihasilkan.

Pengasas Produk Shaklee
Pengasas Produk Shaklee

Beliau sangat sayangkan alam semulajadi kerana beliau sembuh daripada penyakit TIBI dan KANSER hasil iktiar dengan sumber alam. Bukti Dr Shaklee begitu menghargai alam semula jadi setiap product yang dihasilkanya yang tidak akan menjejaskan tanah , udara, pokok, haiwan dan organ manusia sekali pun.

Keutamaan Produk Shaklee

Produk Shaklee amat menitik beratkan keutamaan kepada kesihatan dengan gaya kehidupan yang sejahtera dan harmoni bersama alam semulajadi. Pengasas Shaklee percaya setiap dari kita  mempunyai tanggungjawab dalam membawa amanah yang diberikan untuk memastikan dunia ini lebih baik dan selamat untuk anak-anak dan generasi masa depan kita.

Produk Shaklee
Keistimewaan Produk Shaklee

Selama lebih 100 tahun Shaklee sentiasa mendahului masa, mencipta inovasi melalui sains dan menggunakan bahan alam semulajadi sebagai penemuan teragung yang sehingga saat kini menjadi sebahagian dalam kehidupan seharian kita.

 

Produk Shaklee 100 tahun
Produk Shaklee 100 tahun

Mari sama kita mulakan asas kehidupan harian kita kepada lebih baik untuk sihat yang berpanjangan bersama Product Shaklee. Bersama Produk Shaklee ianya dijamin dan terbukti secara klinikal SELAMAT & BERKESAN.

Setiap bahan ramuan yang terpilih dimasukkan kedalam setiap botol produk shaklee telah diciptakan untuk memperbaiki Kesihatan, Berfungsi tanpa Kompromi, dan Lembut serta Mesra pada alam sekitar.

Produk Shaklee selama 100 tahun
Produk Shaklee 100 tahun

Produk Shaklee Dihasilkan Dalam Perbagai Jenis Penjagaan. 

Selama lebih dari 100 tahun, sudah berapa generasi telah meletak kepercayaan bahawa Produk Shaklee mampu memenuhi setiap apa yang syarikat mereka janjikan.

Shaklee menghasilkan Produk Shaklee yang Selamat secara semulajadi dan Terbukti Keberkesanannya.

Produk Shaklee dikategorikan dalam empat jenis penjagaan iaitu:

 • Penjagaan Nutrisi
 • Penjagaan Kesihatan
 • Penjagaan Kecantikan
 • Penjagaan Rumah

Untuk menikmati Hidup Lebih Sihat Hidup Lebih Hebat jadilah sebahagian daripada Shaklee Effect dengan gaya kehidupan yang lebih sihat seperti:

 • Makan secara Sihat
 • Bersenam dan Capai Berat Badan yang Ideal
 • Supplement secara Bijak

Kehidupan masa hadapan kita bergantung kepada apa yang kita usahakan (Dr Forrest C. Shaklee).

Pilihlah Produk Shaklee sebagai rakan anda untuk ke arah Kehidupan yang lebih baik. Produk Shaklee dan Vitamin Supplements Shaklee mempunyai lebih daripada 30 jenis produk. Pelbagai pilihan untuk anda buat pilihan supaya kehidupan anda lebih hebat dan sihat dengan Produk shaklee.

Produk Shaklee menyediakan solusi untuk masalah kesihatan seperti:

 • Produk Shaklee Untuk Kurus untuk mendapat berat badan ideal .
 • Produk Shaklee Untuk Jerawat untuk mendapatkan kulit yang sihat dan mulus gebu hasil nutrien yang lengkap.
 • Produk Shaklee Untuk Kencing Manis untuk stabilkan paras insulin dalam badan.
 • Produk Shaklee Untuk Resdung untuk merawat dari dalaman dan luaran serentak.
 • Produk Shaklee Untuk Gout untuk mengawal urid acid dalam badan dan merawatinya.
 • Produk Shaklee Untuk Perbagai Solusi masalah kesihatan masa kini.